Naar inhoud

Accessoires

Bevestigingsmiddelen

Voor het bevestigen van de roosters en de traptreden kunnen wij u een uitgebreid assortiment aan bevestigingsklemmen aanbieden, dit zowel in RVS als in thermisch verzinkt staal.

Uit voorraad leverbaar

  • M-clip
  • M-clip compleet
  • O-clip compleet
  • O-verbindingsclip


Coating set

De GVK roosters kunnen wij u op maat gezaagd aanleveren. Wanneer u deze zelf gaat zagen is het aan te bevelen de gezaagde vlakken met coating in te strijken om de chemische resistentie van het rooster niet te verminderen. Hiervoor beschikken wij over een coating set waarin hars (1 kg) en verharder zitten, een mengbeker, handschoenen en een kwast. Tevens in spuitbus beschikbaar voor kleinere werkzaamheden.Voor een uitgebreidere toelichting van de coatingset klik hier.Security gate

Security gate is ontwikkeld als valbeveiliging voor ladder- en trapopeningen. Dit poortje is opgebouwd uit polyurethaan en werkt via een zelfsluitend veersysteem. De veer is gemaakt uit roestvast staal en zit ingekapseld in een kunststof behuizing. De sluitingssnelheid kan aangepast worden dankzij de voorgefreesde groeven in het scharnier. Afhankelijk van de plaatsing in de rechter, linker of middelste groef zal de poort langzamer of sneller sluiten.
Onze Security gate is beschikbaar in 2 versies (enkele of dubbele poort) en 2 lengtes (940 mm en 1200 mm). Het poortje kan makkelijk door u zelf ingekort worden. Zorg er voor dat de arm lang genoeg is om contact te maken met het tegen vlak (min.30mm)
Klik hier voor de datasheet met alle voordelen en details van de security gate. De security gate is ook te combineren met de diverse uitvoeringen van de aanrijdbeveiliging.
Referenties

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)

Downloads

Mogelijkheid tot het downloaden van diverse informatie

Bekijk onze downloads

Nieuws

  1. Ontwikkelingen binnen Vink GVK - E-profiel

    Binnen Vink GVK wordt er veel gedaan aan ontwikkeling. Gezien het feit dat er in GVK minder keuze is aan standaard profielen, ontwerpen wij met regelmaat nieuwe profielen. Het kan gaan om een standaard profiel wat ook in staal voorkomt of juist een klant of project specifiek profiel.

  2. Nieuwe Vink Security Gate

    De security gate is ontwikkeld als valbeveiliging voor ladder- en trapopeningen en voorzien van een nieuw ontwikkeld veersysteem.

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2024 Vink GVK