Naar inhoud

Antislip platen en traptreden

Vikustep is de ideale oplossing om uw bestaande trap of traptreden veiliger te maken. Zij kunnen geinstalleerd worden over bestaande treden (in beton, hout, staan, ...) met behulp van RVS bevestigingsmiddelen of verlijmen. De speciale quartz korrels geven aan de Vikustep een uitstekende antislip, zelfs in de meest extreme omstandigheden (olie, water, vorst, etc). Vikustep antislip traptreden worden meestal geleverd met een geel gekleurde neus. Op aanvraag zijn deze panelen ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Standaardformaten:
Op basis van Isoftaal hars: 3000 x 345mm, 3000 x 230mm en 3000 x 150mm. Uit deze formaten kunnen treden op verschillende breedtes gezaagd worden.

Buiten de traptreden, is het ook mogelijk gladde oppervlakte te bekleden met Vikufiber antislip platen. Dit zijn glasvezel versterkte vlakke platen met dezelfde antislip eigenschappen.
Leverbaar in dikte 3, 5, 6, 8 en 10mm. Met de volgende standaard formaten: 2000 x 1200mm, 3000 x 1200mm, 4000 x 1200mm en 2000x1500mm.

Referenties

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)

Downloads

Mogelijkheid tot het downloaden van diverse informatie

Bekijk onze downloads

Nieuws

  1. Welke antislip vorm past bij u ?

    Met de antislip kunststof roosters van Vink GVK is het altijd veilig. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om te zorgen dat u de toplaag geleverd krijgt die het beste past bij uw wensen.

  2. Zonder letsels de winter door met Vikustep glasvezelversterkte antislip platen en traptredepanelen.

    Uitglijden en vallen zijn de meest voorkomende oorzaken van ongevallen op en rond de werkvloer. Trappen, steigers, loopplatformen, hellingen, voetpaden, … zijn allemaal potentiële “gevarenzones”.

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2024 Vink GVK