Naar inhoud

(Kooi)ladders

Bent u op zoek naar degelijke, veilige kooiladders die lang meegaan en nagenoeg geen onderhoud nodig hebben? Vink GVK produceert en levert op maat gemaakte kunststof kooiladders opgebouwd uit GVK profielen.

Onze GVK kooiladder worden standaard en op maat aangeboden en zijn bedoeld om gemonteerd te worden tegen bijvoorbeeld een muur, wand, opslagtank of staal constructie.

Ze worden opgebouwd uit pultrusie profielen die geproduceerd worden volgens de EN13706 en zijn standaard beschikbaar in de kleuren geel en grijs. Alle profielen zijn in de massa gekleurd.

Ons basistype kooiladder is Type V. Een modulair op te bouwen kooiladder met als groot voordeel dat de ladderbomen (85x25mm) en de laddersporten (35x35mm) massief zijn. Deze ladder worden gemaakt met een sportafstand van 250 - 300mm en een standaardbreedte vanaf 490mm. Andere afmetingen bij aanvraag op te geven.

Bijkomende voordeel van dit type is dat er geen water in de ladderbomen blijft staan. De plek van de bevestigingssteunen is geen uitdaging meer. Deze kunnen op elke plek van de ladderboom bevestigd worden omdat er geen bevestigingsmateriaal van de sport aan de buitenzijde van de boom zit. Alle ladderonderdelen zijn door Vink GVK zelf ontwikkeld. Uiteraard is het mogelijk om Type V te leveren zonder toevoeging van een kooi. Onze kooiladders vinden hun toepassing onder andere in de chemische industrie en tank- en apparatenbouw.

GVK ladders met veiligheidsinstap

ladder met uitstapsteunen

De instapstang kan ongeveer 1,2 m worden uitgeschoven. De vergrendeling gebeurt door, in de hoogste stand een kwart slag naar links of naar rechts te draaien en vervolgens 3 cm te laten zakken. Controleer of de vergrendeling correct is gebeurd, alvorens af te dalen. De instap kan worden opgeborgen door de omgekeerde beweging

Naast standaard kooiladders kunnen wij u ook ladders op maat aanbieden. Deze ladders zijn bedoeld om permanent gemonteerd te worden tegen bijvoorbeeld een muur, wand, opslagtank of staalconstructie.


Security gate

Security gate is ontwikkeld als valbeveiliging voor ladder- en trapopeningen. Dit poortje is opgebouwd uit polyurethaan en werkt via een zelfsluitend veersysteem. De veer is gemaakt uit roestvast staal en zit ingekapseld in een kunststof behuizing. De sluitingssnelheid kan aangepast worden dankzij de voorgefreesde groeven in het scharnier. Afhankelijk van de plaatsing in de rechter, linker of middelste groef zal de poort langzamer of sneller sluiten.

Onze Security gate is beschikbaar in 2 versies (enkele of dubbele poort) en 2 lengtes (940 mm en 1200 mm). Het poortje kan makkelijk door u zelf ingekort worden. Zorg er voor dat de arm lang genoeg is om contact te maken met het tegen vlak (min.30mm)

Klik hier voor de datasheet met alle voordelen en details van de security gate.

logo Vink GVK constructies

Referenties

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)

Downloads

Mogelijkheid tot het downloaden van diverse informatie

Bekijk onze downloads

Nieuws

  1. Aqua Nederland Vakbeurs

    Let op! Nieuwe datum Aqua Nederland vakbeurs: 23, 24 & 25 maart 2021

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2024 Vink GVK