Naar inhoud

(Kooi)ladders

Vink GVK heeft diverse ladders in het leveringsprogramma.

Een (kooi)ladder kan vervaardigd worden uit meerdere profielen. Als ladderstijl kan gebruik gemaakt worden van een rechhoekig kokerprofiel 85x25mm. Daarnaast werkt Vink GVK ook met een verzwaarde uitvoering type SQ. Dit type SQ bestaat uit een massief M-profiel 85x25mm en een ladder sport met geribbeld oppervlak. Deze ladders worden gemaakt met een sportafstand van 250 - 300 mm (zoals voorzien in de EN131) en een standaardbreedte vanaf 490 mm. Andere afmetingen bij aanvraag op te geven.

Daarnaast kunnen deze ladders ook worden voorzien van een veiligheidskooi (diameter circa 700 mm) voor ladderlengtes langer dan 5 meter. Afstandhouders voor bevestiging van de ladder kunnen worden voorzien in GVK of RVS materiaal.

GVK ladders met veiligheidsinstap

De instapstang kan ongeveer 1,2 m worden uitgeschoven. De vergrendeling gebeurt door, in de hoogste stand een kwart slag naar links of naar rechts te draaien en vervolgens 3 cm te laten zakken. Controleer of de vergrendeling correct is gebeurd, alvorens af te dalen. De instap kan worden opgeborgen door de omgekeerde beweging

Naast standaard kooiladders kunnen wij u ook ladders op maat aanbieden. Deze ladders zijn bedoeld om permanent gemonteerd te worden tegen bijvoorbeeld een muur, wand, opslagtank of staalconstructie.
Voor alle ladders geldt dat zij volledig voldoen aan de EN 131 normering.

Security gate

Security gate is ontwikkeld als valbeveiliging voor ladder- en trapopeningen. Dit poortje is opgebouwd uit polyurethaan en werkt via een zelfsluitend veersysteem. De veer is gemaakt uit roestvast staal en zit ingekapseld in een kunststof behuizing. De sluitingssnelheid kan aangepast worden dankzij de voorgefreesde groeven in het scharnier. Afhankelijk van de plaatsing in de rechter, linker of middelste groef zal de poort langzamer of sneller sluiten.

Onze Security gate is beschikbaar in 2 versies (enkele of dubbele poort) en 2 lengtes (940 mm en 1200 mm). Het poortje kan makkelijk door u zelf ingekort worden. Zorg er voor dat de arm lang genoeg is om contact te maken met het tegen vlak (min.30mm)

Klik hier voor de datasheet met alle voordelen en details van de security gate.

Referenties

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Downloads

Mogelijkheid tot het downloaden van diverse informatie

Bekijk onze downloads

Nieuws

  1. Aqua Nederland Vakbeurs

    ​Vink GVK staat samen met Vink Leidingsystemen op de Aqua Nederland Vakbeurs
    Op 19, 20 en 21 maart 2019 vindt de Aqua Nederland Vakbeurs weer plaats.

Laatste tweet

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2019 Vink GVK