Naar inhoud

Trappen

Vikugrate Glasvezelversterkte kunststof (GVK) traptreden zijn er in 2 uitvoeringen. Enerzijds de kunststof (GVK) traptrede met vierkante mazen: 40 x 40 mm en een standaardhoogte van 38mm. Deze GVK traptrede heeft een standaard afmeting van 3007 x 287mm waaruit treden met verschillende breedte kunnen worden gezaagd. Deze liggen op voorraad in het grijs en groen, voorzien van een verstevigde gele neus. Anderzijds is er een kunststof (GVK) traptrede met rechthoekige mazen: 152 x 25mm en een hoogte van 38mm. Deze GVK traptrede heeft een afmeting van 3050 x 565 mm.


Verstevigde neus

Beide kunststof (GVK) traptreden hebben een versterkte (eventueel gekleurde) neus voor het opstappen. Zij zijn steeds voorzien van een korrelige antislip.
Voor het ondersteunen van dergelijke kunststof traptreden kunnen wij een hoekprofiel uit hetzelfde materiaal aanbieden of in inox 316.

Tabel lijnbelasting Vikugrate traptreden

Onderstaande tabel is opgesteld voor een lijnbelasting op een stuk van 305mm breed en een maximale doorbuiging van 1% van de overspanning.

GVK belasting traptreden


Trap op maat

Naast het leveren van losse traptreden is het ook mogelijk dat we een complete trap aan u leveren of zelfs volledig engineeren. Hierbij kunt u denken aan losse trappen, maar trappen met een of meerdere tussenbordessen behoren ook tot de mogelijkheden. De complete trappen worden opgebouwd uit diverse profielen en onze traptreden. De trap kan zonder problemen aansluiten op (bestaand) GVK leuningwerk.

Voordelen van GVK traptreden

  • goede antislip
  • toepasbaar in natte omgevingen
  • erg sterk
  • zorgen voor goede grip


Referenties

Meer informatie ontvangen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)

Downloads

Mogelijkheid tot het downloaden van diverse informatie

Bekijk onze downloads

Nieuws

  1. Ontwikkelingen binnen Vink GVK - E-profiel

    Binnen Vink GVK wordt er veel gedaan aan ontwikkeling. Gezien het feit dat er in GVK minder keuze is aan standaard profielen, ontwerpen wij met regelmaat nieuwe profielen. Het kan gaan om een standaard profiel wat ook in staal voorkomt of juist een klant of project specifiek profiel.

  2. Zwembadtrap

    Zwembad Winterswijk krijgt een opknapbeurt en de glijbaan wordt voorzien van een GVK trap.

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2024 Vink GVK