Naar inhoud

Organisatie Vink-GVK


Historie Vink-GVK

Vink Kunststoffen B.V. is al ruim 65 jaar toonaangevend leverancier van kunststof halffabrikaten in Nederland.

Ook op het gebied van Glasvezelversterkte Kunststoffen (GVK) heeft Vink al meer dan 20 jaar ervaring. Door ontwikkelingen en groei in GVK, in combinatie met de behoefte de roosters en profielen zelf te kunnen zagen en assembleren is in 2014 besloten dat Vink-GVK als zelfstandige marktgroep van Vink Kunststoffen verder gaat.

Momenteel is Vink-GVK te vinden in een modern bedrijfspand in Doetinchem.

Wij leveren uit voorraad: Vikugrate roosters, GVK profielen, (kooi)ladders en allerlei soorten en kwaliteiten verbindingsmateriaal en accessoires. Daarnaast ontwerpen en engineeren wij zelf GVK constructies zoals bordessen en trappen. Tevens bieden wij de mogelijkheid on site de prefab constructies te monteren.

Sinds een aantal jaren is Vink-GVK ook actief op het gebied van aanrijdbeveiliging. Een compleet pakket producten om uw personeel, klanten, magazijnstellingen en machines te beschermen.

Klik hier om het privacy statement (EVG regelement) te lezen van Vink Kunststoffen.

Levering op maat

Nieuws

  1. Van modderige fiets naar brandschoon exemplaar!

    FCC de IJsselcrossers heeft in de eerste helft van dit jaar de langgekoesterde wens van rijders en ouders in vervulling zien gaan door de realisatie van twee prachtige BMX-wasboxen op de trainingsaccommodatie.

  2. Nieuwe datasheets Vikugrate roosters

    We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan nieuwe datasheets voor de GVK roosters.

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2024 Vink GVK