Naar inhoud

Jachthaven Zwaansmeerpolder

Het blijft leuk als je door een klant uitgenodigd wordt om naar het eindresultaat van een opdracht te komen kijken. Begin dit jaar leverden we een partij glasvezelversterkte kunststof roosters uit aan de jachthaven Zwaansmeerpolder. Een mooie grote jachthaven die ervoor gekozen heeft om een groot gedeelte van hun houten steigers te vervangen voor kunststof roosters.

Ze hebben ervoor gekozen om deze roosters op basis van regie en met een groep vrijwilligers te gaan monteren. Het doel was om het voor de opening van het nieuwe seizoen voor elkaar te hebben. Ze werden in dit geval geholpen door het weer. Doordat het water bevroren was konden ze hierop staan en zo de roosters monteren en het seizoen openen met een prachtige jachthaven.

Het eerste seizoen met de vernieuwde steigers zit er bijna op en Aad Smit nodigde ons nogmaals uit om het eindresultaat te laten zien. Tijdens het bezoek kwam duidelijk naar voren dat de klant de volgende voordelen als erg positief ervaart:
-Het is snel te monteren. ‘We kregen een offerte van een professioneel bedrijf en die zouden 6 weken bezig zijn.’ Om geld en tijd te besparen hebben ze op basis van regie gemonteerd en waren ze met 3.5 week klaar.
-De vogelpoep is een stuk minder sinds er kunststof roosters liggen. ‘naar ons idee gaan er minder vogels opzitten en de poep die er nu nog op komt is er zo met een bezem af te vegen.’
-De lichte kleur van de roosters zorgt ervoor dat ze ook in het donker goed te zien zijn. ‘door de goede zichtbaarheid is de veiligheid vergroot.’
-‘De roosters zijn echt sterk!’

Een geslaagd project om op terug te kijken!


Producten

Vink GVK is een business unit van Vink Kunststoffen B.V.
©2024 Vink GVK